Bashkia Finiq, ju fton në datë 12 Prill 2019. ora 10:30, tek LOKALI VASIL PAPES FINIQ për dëgjesë publike të gjithë banorët me qëllim informimin dhe diskutimin rreth procesit të hartimit të PPV-së.

ftese_per_degjes_12_04_2019

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).