Bashkia Finiq, ju fton në datë 31 Janar 2019. ora 13:00, tek LOKALI VASIL PAPES FINIQ për dëgjesë publike të gjithë banorët me qëllim informimin dhe diskutimin rreth procesit të hartimit të PPV-së.

img129

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).