Ardhasova është njëri nga fshatrat që gjatë këtyre viteve ka ndryshuar pamjen e infrastrukturës falë përpjekjes kolektive të vetë banorëve të cilët dhanë kontributin e tyre për blerjen e materialeve dhe ndërtimin e rrugëve të shkatërruara. Bashkia e Finiqit duke vlerësuar në mënyrë të veçantë këto iniciativa realizoi sot investimin me 50 m3 beton dhe shtroi me punëtorët dhe makineritë e veta rreth 140 metra linearë rrugë brenda këtij fshatit. Krytari i fshatit Aleko Dhima tha se pavarësisht nevojave të mëdha që ka fshati për investime, ndërhyrja e fundit e bashkisë na jep forcë të organizohemi më mirë si fshat dhe si vëllazëri që të realizojmë edhe vepra të tjera. Në përgjigje të këtij pozicionimi, krytari i bashkisë, zoti Kristo Kiço, tha se në këtë fshat do rikthehemi së shpejti me investime të tjera.

110946875_2670789309860567_4968292781261951195_n

110583828_2670789343193897_312579944448632101_n

115805183_2670789426527222_3395096998454184883_n

110340502_2670789469860551_3741234289795188459_n

116289244_2670789519860546_5872606132000403608_n

116154246_2670789573193874_9146030596547855795_n

111052194_2670789599860538_5888870417226462580_n

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).