Ekipi i palodhur i përmirësimit të rrugëve vazhdon veprën e tij me interes publik duke ndërhyrë në infrastrukturën e fshatrave të Bashkisë Finiq. Në pothuajse një javë ka shtruar me beton tapetin e disa segmenteve në fshatrat Bistricë dhe Finiq. Bëhet fjalë për 495 metra linearë rrugë që për çdo vit gërrzheshin nga ujrat e shiut dhe materialet e tyre bllokonin rrugën kryesore.
Sipas programit të vitit 2020 ndërhyrje të tilla do të bëhen në shumë fshatra.

96293396_2607698136169685_5530553507871981568_n

96300325_2607697892836376_5003874351401926656_n

96412741_2607697536169745_5832216127953960960_n

96427284_2607698072836358_2016519658374430720_n

96515932_2607697589503073_9163393544415608832_n

96586873_2607697939503038_5884346688646152192_n

96659499_2607698192836346_6116029271975657472_n

96859097_2607697752836390_7261912828422914048_n

97028325_2607697792836386_4521167933396746240_n

97117345_2607697852836380_2017783096018993152_n

97479731_2607697692836396_1549232400595156992_n

95927131_2607697489503083_8966962175750963200_n

96245506_2607697989503033_6957572549634949120_n

96266481_2607697632836402_8859665014999482368_n

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).