VIZITË E PREFEKTIT TË QARKUT VLORË NË BASHKINË E FINIQIT PËR PËRBALLJEN ME FENOMENET E JASHTËZAKONSHME TË MOTIT.

Fenomene të motit të ashpër, me reshje të dendura shiu, erëra të stuhishme dhe përmbytje shkaktoi vala e ashpër e motit të keq që goditi Bashkinë e Finiqit në ditët që lamë pas. U përmbytën rrugë, u bllokuan shoferë në automjetet e tyre në rrjedha uji dhe kalimi në disa vende është ende i vështirë. Përmbytjet dhe moti i keq kanë dëmtuar shtëpi, hektarë tokë bujqësore, ura dhe ferma apo njësi blegtorale.
Mëngjesin e djeshëm, një ekip i Qarkut të Vlorës, i kryesuar nga Prefekti Z. Flamur Mamaj, vizitoi vendin ku u shemb ura e kanalit vaditës Thoma Filipeu.
I menjëhershëm ishte interesimi i Prefektit për të gjithë situatën e krijuar në Bashkinë e Finiqit, për shkak të reshjeve të mëdha të ditëve të fundit dhe premtoi se së shpejti do të mbërrijë një ekip zyrtarësh të Ministrisë së Bujqësisë, për të kryer studimin teknik dhe restaurimin e menjëhershëm të urës. Ai përgëzoi punonjësit e sektorit të kullimit dhe vaditjes të Bashkisë, të cilët, me gjithë rreshjet e vazhdueshme, që prej dy ditësh po punojnë pa ndërprerje për sistemimin e shtratit të lumit.
 141060275_2829294864010010_91390_n0 142721143_2829301597342670_677383021209550415_n 143012362_2829301640675999_5832359078283527318_n 143060275_2829294864010010_9139040317464181030_n 143094626_2829294894010007_7437534430325596040_n 143351778_2829301560676007_5525125747460290284_n

NDERHYRJE PERGJATE RRUGES SE FINIQIT PER DEVIJIMIN NGA RRUGA TE UJERAVE TE SHIUT

Shërbimi i Mirëmbajtjes së Infrastrukturës së Bashkisë po ndërhyn këto ditë për kullimin e ujërave të shiut dhe ujërave të tjerë të rrugës kryesore të Finiqit. U hapën dhe u pastruan kanalet dhe u devijua uji që derdhej në trupin qendror të rrugës dhe u vendosën tubat për hyrjen e automjeteve në shtëpitë e ndërtuara përballë kishës së fshatit.Punimet do të vazhdojnë edhe në segmente të tjera, derisa të sigurohen fondet e nevojshme për zgjerimin dhe sistemimin përfundimtar të kësaj rruge kyçe që lidhet me Finiqin Antik, por edhe me qytetin e Delvinës.

135797474_2814736072132556_3501932810426341331_n 135834475_2814736198799210_697806539710884602_n 135847831_2814736112132552_4707071570246547615_n 135858962_2814736362132527_868414786045704848_n 136026426_2814736245465872_6962171363991392661_n 136034507_2814736005465896_5810429066846361461_n 136082429_2814736415465855_5748374006645228220_n 136084938_2814736152132548_7151194978468435683_n 136127921_2814736472132516_8904197327406365959_n 136175834_2814736308799199_923180788933869719_n 136366897_2814735968799233_4385564365453218020_n

U VOTUA BUXHETI MË MADH NË BASHKINË FINIQ

Buxheti i vitit 2021 i Bashkinë Finiq u votua nga Këshilli Bashkiak. Konsiderohet si një nga më të mëdhatë e të gjitha viteve ku, së bashku me fondet evropiane për programet Rhythm, Mile Stones II, Mile Stones III dhe Solis, arrin në rreth 6.1 milion €. Transferta së bashku me financimin e katër projekteve të infrastrukturës dhe furnizimit me ujë tejkalon 500 milion lekë, ndërsa të ardhurat nga taksat dhe aktivitete të tjera e bashkisë janë parashikuar në masën 89,553,000 lekë.
Sipas kryetarit të bashkisë, Z. Kristo Kiço, sigurimi i këtij fondi të rëndësishëm nga qeveria u arrit duke prezantuar projekte serioze që zgjidhin probleme në shkallë të gjerë, të tilla si furnizimi me ujë në të gjitha fshatrat e bashkisë dhe shërbime të rëndësishme sociale për t’i shërbyer të banorëve të bashkisë siç janë qendrat e pritjes për të moshuarit dhe shtresave në nevojë.
Ndërkohë, me një përpjekje serioze dhe këmbëngulëse të Drejtorisë së Taksave, mbledhja e taksave nga familjet dhe mbledhja të ardhurave nga qiraja e pronës së bashkisë parashikohen me rritje. Siç kemi përmendur në njoftimet e mëparshme, investimi më i madh dhe më i rëndësishëm është bërë në tre ujësjellës rajonalë, Merko, Leshnica dhe Finiq. Kohëzgjatja e përfundimit të këtyre projekteve do të jetë 2 dhe tre vjet, sepse në studime, përveç tubacioneve kryesore, parashikohet edhe rrjeti brenda fshatrave në mënyrë që uji i pijshëm të arrijë çdo shtëpi në bazë 24-orëshe.
Për vitin 2021, nga buxheti i shtetit do investohet 366 119 956 lekë, nga të cilat 97 milion për ndërtimin e rrugës nga fshati Dermish në fshatin Jermë. Në vitin 2020, Bashkia Finiq tregoi aftësinë e saj për të thithur fonde nga programet evropiane duke paguar, pavarësisht vështirësive financiare, pjesën e vet në bashkëfinancimin e projekteve të tilla si qendra kulturore e Livadhja, Dhroviani dhe tani është në një gjendje të vazhdojë për projektet e planifikuara si muzeu i Livadhja, shkolla e Alikos dhe të tjera.
Prandaj pjesëmarrja e bashkisë për vitin 2021 në projektet në vazhdim dhe ato të reja u parashikua në 43,164,484 lekë për të përfituar nga Bashkimi Evropian 1 , 1 milion euro. Në vitin 2021, Qendra e Kujdesit Ditor për të Moshuarit në Finiq do të kompletohet me rreth 200 mijë euro nga një program evropian.
Buxheti i vitit 2021 parashikon vazhdimin e projekteve të vogla në fshatrat e bashkisë për përmirësimin e infrastrukturës dhe për këto, rreth 50 milion lekë ndahen nga të ardhurat dhe transferta. Në ndërkohë, fondi për azhornimin e tokës bujqësore të fshatrave Alikos dhe Mavropullo u vendos me qëllim që të regjistroheshin pronat në zyrën e kadastrës.
Me kujdesin e Ministrisë së Shëndetësisë, dy qendra shëndetësore në Aliko dhe Mesopotam do të përmirësohen, ndërsa puna shërbimeve sociale të bashkisë për mbështetjen financiare të familjeve në nevojë do të vazhdojë si në vitin 2020. Për vitin 2021, bashkia Finiq do të organizojë aktivitete për 200 vjetorin e Revolucionit Grek dhe ka parashikuar fonde për të mbështetur aktivitete, për përgatijen e kostumeve tradicionale .
Fonde janë parashikuar edhe për arsimin, por qëllimi kryesor i autoritetit bashkiak është ndërtimi i një shkolle rajonale 9 vjeçare ku do të përmirësojë kushtet arsimore të fëmijëve në zonën e Finiqit, Mesopotamit dhe Alikos. Sipas Kryetarit të Bashkisë Z. Kiço, ndërtimi i rrugës Dhivri-Theollogo pritet të financohet së shpejti, studimi i së cilës ishte dorëzuar që nga fillimi i vitit 2020 në ministrinë e linjës. Buxheti i vitit 2021 jep shpresë për të gjithë banorët për të parë ndryshimin në jetën e tyre, pas kalvarit të rëndë të pandemisë dhe izolimit të vitit 2020.
134092816_2809971975942299_3637615275980931702_n 134164775_2809972002608963_6799441669213250792_n 134496423_2809972022608961_2177689647867164611_n 134247769_2809972055942291_1952745913924001692_n 134678785_2809972092608954_2360217673130756076_n 134639458_2809972115942285_4663761083306615911_n 134394336_2809972145942282_4125516368044333369_n

LE TE VIJË PRANVERA GJITHË ËNDËRROJMË

Fraza e parë që na vjen në mendje gjatë këtyre ditëve të shënjta por të vështira është Urimi për Shëndet dhe Rikthimi në Normalitet për të gjithë Botën. Lindja e Krishtit, kjo ditë e madhe e Shpresës është ai Yll i ndritshëm që mund të ndriçojë shpirtrat tanë, të na bëjë të ndjejmë të afërmin tonë si vëllain tonë, të shohim ngjyrat dhe aromat e natyrës tek të gjithë nuancat e tyre siç janë krijuar nga i Plotfuqishmi. Ylli që aktualisht është lënë në hije nga pandemia e koronavirusit.
Si autoritet bashkiak i Finiqit dhe si kryetar i Partisë MEGA, Uroj me gjithë zemër së pari qytetarëve tanë, por edhe gjithë botës: Gëzuar Krishtlindjet! Gëzuar Vitin e Ri! Si gjithnjë, ne do të jemi pranë banorëve, për të mbështetur të moshuarit dhe të pafuqishmit, ata që nuk kanë fëmijët e tyre për momentin ose ata që kanë mbetur vetëm në jetë, për t’u ofruar atyre ngrohtësinë dhe dashurinë për të cilën kanë shumë nevojë.
Çdo familjeje që u prek nga koronavirusi këtë Krishtlindje, duke humbur të dashurit e tyre, ne u urojmë atyre forcë për të kapërcyer dhimbjen ! Për ato familje që nuk mund të festonin së bashku në tryezën e tyre të Krishtlindjeve, ne lutemi që Ylli i ndritshëm t’i ndriçojë ata dhe të përpiqemi për Pranverën që të gjithë mezi presim.
Le të jetë vit i bekuar për të gjithë VITI 2021!

OBJEKTIVI: FURNIZIMI ME UJË 24-ORË I FSHATRAVE BASHKISË FINIQ

Angazhimi parazgjedhor i vitit 2019: furnizimi me ujë 24 orë në të gjithë fshatrat e bashkisë deri në fund të katërvjeçarit. Faza e parë e ujësjellësit të madh të Merkos është në proces me një buxhet prej 560,000 milion lekë. Dy ujësjellës të tjerë rajonalë me rrjedhje të lirë po aq të rëndësishme po dalin në tender këto ditë: Ujësjellësi rajonal i Finiqit dhe Leshnicës, përkatësisht me një buxhet prej 301,087,266 dhe 478,065,115 lekë me TVSH. Do investohen gjithsej 1,339,152,381 lekë ose afërsisht 10.7 milion euro. Nga ujësjellësi i Merkos do të furnizohen me ujë të pijshëm 13 fshatra të njësisë administrative të Livadhjasë (Livadhja, Pandalejmon, Sopik, Vagalat, Komati, Grava, Qesarati, Lefter Talo, Kalivia, Kullurica, Karoqi, LLazati, Kalcati), do të furnizohet me ujë të pijshëm dhe do të ndërtohen në Leshnicën e Sipërme dhe të Poshtme , në Janicat, në Lupsat, në Cerkovicë, në Shën Andrea, në Kullurat dhe në Dhivër rrjete të reja të brendshme, ndërsa në ujësjellësin ekzistues nga Syri i Kaltër do të sigurohet furnizimi, tubacioni kryesor, do të futen në sistem dhe fshatrat Vrioni, Karahaxhi, Vromero dhe një rrjet i ri i brendshëm do të ndërtohet në SMT. Në të njëjtën kohë, po bëhet një përpjekje e madhe për të vënë në funksionim ujësjellësin Navaricë-Memoraq-Dermish-Runanxa, i cili ishte braktisur nga autoriteti i mëparshëm bashkiak. Tani është hera e parë që bëhen kaq shumë investime në Bashkinë Finiq për furnizimin me ujë dhe kjo për shkak të seriozitetit të treguar nga autoriteti aktual bashkiak në përgatitjen dhe prezantimin e planeve përkatëse që do të ndryshojnë imazhin e fshatrave të bashkisë.

BASHKIA FINIQ SHPERNDAU DHURATA PER FEMIJET E KOPSHTEVE DHE SHKOLLAVE

Dje dhe sot, Kryetari i Bashkisë së Finiqit , Z. Kristo Kiço, shpërndau dhurata për rreth 200 nxënës, të shkollave 9- vjeçare Finiqit, Mesopotamit, në shkollat fillore dhe kopshtet e Dermishit, Alikos, Navaricës, SMT dhe Vrionit për t’i uruar për festat e Krishtlindjeve dhe Vitin e Ri. Dhuratat për të vegjlit e Livadhja të cilët kanë disa ditë që kryejnë mësime në distancë për shkak të përhapjes së virusit covid 19, sipas kryetarit të bashkisë, do të dërgohen në shtëpitë e tyre në rastin më të parë. Në të njëjtën kohë, kryetari i Bashkisë, së bashku me drejtorët e Shërbimeve Sociale dhe Arsimit të bashkisë, nderuan me çmime dhe mjete pikture 6 nxënësit që fituan konkursin të pikturës me temë “STOP dhunës ndaj grave dhe vajzave “.
 132326815_2804017883204375_1329832667379177162_n 132840031_2804017846537712_4307515494327530024_n 132801555_2804017786537718_4168045988404187475_n 132609272_2804017696537727_4911379147591339073_n 132600067_2804017656537731_6130347450154203400_n 132266354_2804017596537737_5585274010276958093_n 132190971_2804017536537743_6234452200420527507_n 132480237_2804017499871080_5105006475396550040_n 132316549_2804017423204421_124180972121996423_n 132403947_2804017363204427_9004865474021496923_n 132388921_2804017329871097_3014957807656784748_n 132230766_2804017306537766_2547669774955602307_n 132395162_2804017279871102_4420557168132029595_n 132666752_2804017223204441_1114443925168538543_n 132259929_2804017176537779_583025842296299100_n 132400571_2804017133204450_3541225821965888100_n 132523244_2804017086537788_5962527003738601051_n 132190973_2804017049871125_4282806061499267469_n 132427683_2804016996537797_4390945599293063453_n 132736009_2804016933204470_672244219503442218_n 132245622_2804016879871142_2488378435095825735_n

Τιμήθηκε σήμερα στο Αλύκο από το Δήμο Φοινικαίων και από άλλους παρευρισκόμενους η 12η Δεκεμβρίου 1990

Παρά τους περιορισμούς που επιβάλει το πρωτόκολλο προστασίας από τον κορωναϊό, τιμήθηκε σήμερα στο Αλύκο από το Δήμο Φοινικαίων και από άλλους παρευρισκόμενους η 12η Δεκεμβρίου 1990, το ιστορικό γεγονός της εξέγερσης των Αλυκιωτών κατά της δικτατορίας εκείνης της εποχής που σκότωσε άδικα στα σύνορα τα τέσσερα νεαρά παιδιά επειδή θέλησαν να περάσουν τα σύνορα προς την Ελλάδα.
Ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Κίτσος, στη σύντομη ομιλία του τόνισε ότι: “ Στην ιστορία της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας είναι μερικές ημερομηνίες που δεσπόζουν ως σταθμοί αντίστασης και αντίδρασης κατά της υποδούλωσης, της καταπίεσης, της αδικίας. Μία απ’ αυτές ήταν και η Δωδέκατη Δεκεμβρίου του 1990, όταν το καθεστώς των στερημένων ελευθεριών σκότωσε στα σύνορα τέσσερα αθώα ελληνόπουλα από το Αλύκο και τη Γέρμα, που θέλησαν να εγκαταλείψουν τη φτώχια, την ανέχεια, την απαξίωση στην ιδιαίτερη πατρίδα τους και να κουρνιάσουν στην αγκαλιά της Μεγάλης Μητέρας, της Ελλάδας. Ήταν μισός αιώνας χωρισμού από τον εθνικό κορμό, μισός αιώνας μέσα σε ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα και μια ζωή μέσα στο ψέμα που είχαν φωλιάσει στη ζωή των Ελλήνων αυτού του τόπου και αρκέστηκε αυτή η αφορμή να ξεσηκωθούν, με πρόδρομο το Αλύκο, όλα τα χωριά της περιοχής κατά της πιο στυγνής δικτατορίας του αιώνα.
Αυτός ο ξεσηκωμός, αυτή η αντίδραση αποτέλεσαν και το έναυσμα για το μεγάλο ξεσηκωμό ενός ολόκληρου υποδουλωμένου λαού να αναζητά την ελευθερία του ανατρέποντας βίαια το πιο σκληρό καθεστώς του αιώνα. Προσδοκώντας καλύτερες ημέρες, καλύτερη ζωή και ασφάλεια στη γενέτειρα.
Πέρασαν τριάντα ολόκληρα χρόνια από τότε και ερχόμαστε εδώ μπροστά στο ηρώο των Τεσσάρων Τολμηρών: του Αηδόνη Ράφτη, του Θύμιου Μάσιου, του Θανάση Κώτση και του Βαγγέλη Μήτρου και υποκλινόμαστε με ευλάβεια για τον ηρωισμό τους, αλλά και για το δημοκρατικό επαναστατικό πνεύμα του Αλύκου και όλης της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας που αντιστάθηκε και αντιστέκεται ακόμη στους κινδύνους της αλλοίωσης και του εξαφανισμού.
Κάθε χρονιά αυτή η πλατεία γέμιζε με κόσμο. Φέτος όμως είναι άδεια, κενή από ανθρώπους. Ένας αόρατος εχθρός έβαλε ξανά όχι τα ηλεκτροφόρα, αλλά τα ψυχοφθόρα σύνορα μεταξύ παιδιών και μανάδων. Και τα τέσσερα αυτά παιδιά που θυσίασαν τη ζωή τους και στήθηκαν εδώ για να ριζώσει η ελευθερία, σήμερα τη δωδέκατη Δεκέμβρη νιώθουν βαθιά πικραμένοι, γιατί δεν περίμεναν τέτοιες άχαρες μέρες .
Εμείς οι λίγοι όμως και οι πολλές γαλανόλευκες είμαστε σήμερα εδώ για να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα και να παλέψουμε για το όνειρο αυτών των παιδιών που είναι προφανές, η ελευθερία και η ευτυχία στα χώματα των προπαππούδων μας, στη γης που από καταβολής της ανθρωπότητας ο θεός την όρισε για μας και για κανέναν άλλον.
Αδέρφια μας ήρωες, μην κιοτεύετε! Η Ελπίδα υπάρχει! Ο Θεός δε θα μας εγκαταλείψει! Αιώνιο το έργο σας! Αιώνια η μνήμη σας! Ζήτω ο Ελληνισμός! Ζήτω η Δημοκρατία!”,
Με την ευκαιρία αυτή ο λαογραφικός όμιλος Κρανιάς αφιέρωσε ένα συγκινητικό πολυφωνικό τραγούδι αφιερωμένο στον ηρωισμό αυτών των παιδιών.
Ακολούθησε κατάθεση στεφανιών εκ μέρους του Γενικού Προξενείου, του Δημάρχου, των Οικογενειών των πεσότων, την αλβανική κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης, του Δημοτικού Συμβουλίου Φοινικαίων, των βουλευτών της περιοχής, των πρωην πολιτικών κρατούμενων, του διευθυντή παιδείας Φοινίκης&Δερόπολης και άλλους.
Με την ανάκρουση των δύο εθνικών ύμνων Αλβανίας και Ελλάδας και με την έκκληση της διαχειρίστριας του Αλύκου και συντονίστρια των δρώμενων της ημέρας Ελένη Παππά, έληξε αυτή η συμβολική αλλά ουσιαστική δραστηριότητα προς τιμή των ηρώων της Δημοκρατίας στην ημέρα του Αγίου Σπυρίδωνα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων ανέκαθεν αποτελούσε πολύτιμο στήριγμα για τους ομογενείς μας, που διαβιούν στα μειονοτικά χωριά, πολλές φορές αποκλεισμένοι και χωρίς πρόσβαση σε στοιχειώδεις δομές κοινωνικής πρόνοιας και υγείας. Κατά το τελευταίο διάστημα ειδικά, με την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοιου, το Πανεπιστημιακο Νοσοκομείο Ιωαννίνων ήρθε να καλύψει και αυτό το κενό, παρέχοντας νοσηλεία σε πλήθος βαριά νοσούντων ομογενών μας, κυρίως υπερήλικες και ευπαθείς ομάδες από τις περιοχές Αγίων Σαράντα, Αργυροκάστρου και Χιμάρας, που κρατούν διαχρονικά Θερμοπύλες στη γενέτειρά τους. Οφείλουμε ως δημοτική Αρχή να ευχαριστήσουμε εκ μέρους αυτών των ανθρώπων το Διοικητή του Νοσοκομείου, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τις ελληνικές Αρχές που ευσυνείδητα και αγόγγυστα προσφέρουν το έργο τους, με στόχο τη διασφάλιση της υγείας των ομογενών συμπατριωτών τους. Παραλληλα, οφείλουμε να συγχαρούμε και την Ελληνική Διπλωματική και Προξενική Αρχή στα Τίρανα, για την έγκαιρη και αποτελεσματική μεσολάβησή της, για το συντονισμό της διακομιδής των ομογενών μας από την Αλβανία, δίνοντας τους την ευκαιρία της συμμετοχής στο εφαρμοσθέν πρόγραμμα προστασίας της υγείας των Ελλήνων πολιτών έναντι της πανδημίας, πράγμα το οποίο γίνεται πράξη αυτό το διάστημα.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΙΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΤΣΟΣ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΩΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΧΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑΙΩΝ

Σημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση των δρόμων στο Χάλιο και στη Γέρμα έκαναν αυτές τις ημέρες τα συνεργεία του Δήμου Φοινικαίων. Έγινε προσβάσιμος 500 μέτρα αγροτικός δρόμος και καθαρίστηκαν 100 μέτρα αποστραγγιστικό κανάλι του Χάλιου ενώ συντηρήθηκαν όλα τα δρομάκια εντός του χωριού και βελτιώθηκε σημαντικά η κεντρική οδός του χωριού. Στη Γέρμα επίσης βελτιώθηκαν μέσω μηχανημάτων άλλα περίπου 500 μέτρα δρόμου.
Η διαδικασία της βελτίωσης χωματόδρομων σε αρκετά χωριά θα συνεχιστεί όσο επικρατεί ξηρασία ενώ παράλληλα θα συνεχιστεί η μπετόστρωση σύμφωνα με το προαποφασισμένο διάγραμμα αλλά και ανάλογα με τη συνδρομή των ίδιων των κατοίκων.
128172383_2785262505079913_3692734775222980530_n 128278932_2785261688413328_2462614803390228433_n 128353273_2785261758413321_3068160918248849071_n 128353273_2785262048413292_4549621882141496994_n 128396943_2785262198413277_8940413604016648071_n 128432688_2785262441746586_6034778416137411668_n 128569626_2785262605079903_2747629600783794108_n 127957921_2785262705079893_2145331220599124309_n 128440189_2785262758413221_4404327605016902736_n 127878861_2785262805079883_7188130206849667724_n 127874931_2785261478413349_1148075027291052996_n 127882968_2785262335079930_8979135402128987298_n 127961554_2785262288413268_4710280317687184912_n 128051214_2785261878413309_7653864334538917900_n 128075100_2785262111746619_9127076301270737670_n 128100692_2785261961746634_7343028025747784346_n 128100840_2785261991746631_8677298381043289341_n 128105120_2785261545080009_311576036378796651_n 128141046_2785261811746649_1192340485695989752_n 128144149_2785261631746667_5612920244976660978_n 128161523_2785261908413306_5130989879788434264_n