Fraza e parë që na vjen në mendje gjatë këtyre ditëve të shënjta por të vështira është Urimi për Shëndet dhe Rikthimi në Normalitet për të gjithë Botën. Lindja e Krishtit, kjo ditë e madhe e Shpresës është ai Yll i ndritshëm që mund të ndriçojë shpirtrat tanë, të na bëjë të ndjejmë të afërmin tonë si vëllain tonë, të shohim ngjyrat dhe aromat e natyrës tek të gjithë nuancat e tyre siç janë krijuar nga i Plotfuqishmi. Ylli që aktualisht është lënë në hije nga pandemia e koronavirusit.
Si autoritet bashkiak i Finiqit dhe si kryetar i Partisë MEGA, Uroj me gjithë zemër së pari qytetarëve tanë, por edhe gjithë botës: Gëzuar Krishtlindjet! Gëzuar Vitin e Ri! Si gjithnjë, ne do të jemi pranë banorëve, për të mbështetur të moshuarit dhe të pafuqishmit, ata që nuk kanë fëmijët e tyre për momentin ose ata që kanë mbetur vetëm në jetë, për t’u ofruar atyre ngrohtësinë dhe dashurinë për të cilën kanë shumë nevojë.
Çdo familjeje që u prek nga koronavirusi këtë Krishtlindje, duke humbur të dashurit e tyre, ne u urojmë atyre forcë për të kapërcyer dhimbjen ! Për ato familje që nuk mund të festonin së bashku në tryezën e tyre të Krishtlindjeve, ne lutemi që Ylli i ndritshëm t’i ndriçojë ata dhe të përpiqemi për Pranverën që të gjithë mezi presim.
Le të jetë vit i bekuar për të gjithë VITI 2021!

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).