Para pak ditësh në fshatrat Aliko, Kostar, Kulluricë dhe Navaricë ekipi i elektiçistave të bashkisë përfundoi punimet për vendosjen e ndriçimit.
Në të katër fshatrat u vendosën në total 185 ndriçues. Konkretisht në Aliko u vendosën 95 ndriçues, në Kulluricë 40 ndriçues, në Kostar 20 ndriçues dhe në Navaricë 30 ndriçues. Ndërsa në fshatrat Pandalejmon, Pllakë dhe Jermë punimet vazhdojnë. Deri sot në Pandalejmon u vendosën 12 ndriçues dhe mbeten për tu vendosur akoma 20. Në Pllakë u vendosën 18 dhe mbeten akoma 20. Në Jermë ku ndodhet sot ekipi i elektriçistëve u vendosën deri tani 19 ndriçues. Punimet do të vazhdojnë me ritëm të intensiv. Është çështje kohe ndriçimi i rrugëve të të gjithë fshatrave që “muzgu të bëhet shkëlqim”.
Ju ofrojmë material fotografik që të keni një ikonë të plotë të punimeve që kryhen.

Γέρμα
Γέρμα
Γέρμα
Γέρμα
Γέρμα
Γέρμα
Γέρμα
Γέρμα
Γέρμα
Αλύκο
Αλύκο
Αλύκο
Αλύκο
Αλύκο
Αλύκο
Αλύκο
Κουλουρίτσα
Κουλουρίτσα
Κουλουρίτσα
Κουλουρίτσα
Κουλουρίτσα

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).