Ndërhyrje të menjëhershme për rregullimin e pjesës së dëmtuar të rrugës që të çon në fshatrat Brajlat dhe Kostar ka bërë sot brigada e shërbimeve të bashkisë Finiq. Që në orët e para të mëngjesit këtë operacion e drejtoi vetë kryetari i bashkisë zoti Kristo Kiço dhe deri në orët e pasdites u vendosën tombinot prej çimento dhe u mbulua me dhe pjesa e dëmtuar që kishte rrëshqitur së fundmi nga rreshjet dhe kishte ndërprerë komunikimin e dy fshatrave të mësipërme me qendrën.

90311948_2565426693730163_2218685821991518208_n

90429979_2565426590396840_207962595645194240_n

90438092_2565425630396936_7223094591879118848_n

90473579_2565426380396861_4942035257655296000_n

90483531_2565426327063533_1604217190393839616_n

90511035_2565425347063631_7003230384158670848_n

90515836_2565425530396946_1454745641228959744_n

90526245_2565426560396843_6540722149374558208_n

90529924_2565426290396870_3256064064861765632_n

90567854_2565243380415161_3945488281025642496_n

90601590_2565426740396825_5893639829643591680_n

90653069_2565426800396819_4984602957698826240_n

90205081_2565425583730274_858895035729444864_n

90233767_2565425487063617_5019538569576841216_n

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).