Punimet për riparimin e urës, tip “Beli” në fshatin Roumanxa, një urë që lidh komunitetin e fshatit me rrugët kryesore dhe në fshatin Karoq, u përfunduan me sukses nga ekipi i punëve publike dhe Infrastrukturës Rrugore.
Bashkia Finiq iu përgjigj menjëherë kërkesës së drejtë të komunitetit lokal dhe zbatoi një ndërhyrje radikale të riparimit, me qëllim zgjidhjen e një problemi të kahershëm.
Drejtoria e Shërbimeve Teknike ishte gjithashtu në fshatin Karoq për të riparuar një pjesë të madhe të urës që ishte dëmtuar. Me këtë projekt, pjesa sipërme prej druri u çmontua dhe një pjesë e re e urës u rindërtua, në mënyrë që rruga që lidh vendbanimin me rrugën kryesore të jetë e arritshme, për t’i shërbyer banorëve të zonës.
244172944_3009739055965589_2404424912806408269_n

244204705_3009739362632225_4380722720530497338_n

244277889_3009738765965618_3627186559256586214_n

244334553_3009739205965574_2322697694788764131_n

244352902_3009738629298965_6769103282303370984_n

244362997_3009739592632202_4385522135128460731_n

244408934_3009738699298958_8356590405186963431_n

244411565_3009739252632236_6160835873473479347_n

244411661_3009739679298860_7652073890887079184_n

244418391_3009739539298874_5841755813679838069_n

244437260_3009738869298941_1409833061907414823_n

244598236_3009739642632197_8255641351706677633_n

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).