Përfundon rehabilitimi I Qendrës Kulturore në Livadhja në kuadër të projektit Rhythm – Fostering Creativity and Connecting Cultural Assets through Monuments.
Ndërhyrje u bënë për konfigurimin dhe funksionimin e plotë të Qendrës Kulturore në Livadhja, Finiq. Këtu u përfshinë instalimi i sistemit audio, sistemi i kondicionimit dhe pajisjet e tjera të ngjashme, ulëset e amfiteatrit, skena, pajisjet teknike për dëgjimin, shikimin.
Projekti RYTHM është bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian dhe Fondet Kombëtare të vendeve pjesëmarrëse në kuadër të programit të bashkëpunimit INTERREG Greece – Albania 2014-2020.
200918003_2928545854084910_8898688453498322133_n 201246554_2928545954084900_6859007087714393570_n 200855237_2928546040751558_4618643051900163385_n 201111525_2928546077418221_463192005948210313_n 201772000_2928546110751551_3674372024923915536_n 201405045_2928546150751547_5934630048096546674_n 201494603_2928546200751542_2620718439327334869_n 200284676_2928545990751563_6521540009040935895_n 200589939_2928545797418249_874368650194814290_n 200679876_2928545897418239_5042664584614059832_n

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).