Makineri dhe punonjës të njësisë së Shërbimit të Përmirësimit të Infrastrukturës rrugore në Bashkinë e Finiqit, të favorizuar nga kushtet e mira atmosferike të dy javëve të para të Nëntorit, janë përqendruar në rehabilitimin e rrugëve të braktisura në disa fshatra të bashkisë në të cilat për shumë vite me radhë nuk ishte ndërhyrë asnjëherë . Një nga këto fshatra është Dërmishi.Rehabilitohen dhe hapen rrugët dhe rrugicat brenda lagjeve, drejt varrezave dhe drejt qendrës së fshatit. Ndërhyrjet përfshijnë gërmimin e kanaleve kulluese përgjatë rrugës, mbushjen me dhé si dhe sheshimin e tyre. Kjo ndërhyrje bëhet pas shtrimit me beton të hyrjes së fshatit.
Në këtë fshat pritet së shpejti furnizimi i tij me ujë të pijshëm nga ujësjellësi Navaricë- Memoraq- Rumanxa-Dërmish, i cili ishte braktisur në mënyrë të pajustifikueshme nga autoriteti i mëparshëm bashkiak.
126101507_2776946125911551_3651833381061156145_n 126084413_2776946182578212_5526265738817976727_n 125876660_2776946265911537_3624778503101822962_n 125871020_2776946349244862_5899187346404587307_o 125969098_2776946389244858_4427358981927713110_n 126107007_2776946505911513_7893770816382594783_n 126108112_2776946572578173_8272642417712123820_n 125857008_2776946622578168_12075134336122835_n 125846877_2776946665911497_5444291470044423118_n 125959642_2776946712578159_6174915254780013756_n 126015077_2776955759243921_4687863716378805326_o

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).