Grupet e shërbimeve të Bashkisë Finiq u angazhuan këto ditë tek rruga që lidh aksin kryesor me fshatin Pandalejmon, për restaurimin e rrjetit rrugor të dëmtuar për shkak të reshjeve të dendura të shiut që mbizotëruan ditët e fundit në zonë.
Grupi i punëtorëve dhe makineritë e Bashkisë, punuan në restaurimin e rrjetit rrugor, madje edhe me shtrimin e zhavorrit në vende që kishin nevojë për ndërhyrje të menjëhershme .
Duhet të theksohet se, është parashikuar në planin e drejtorisë së shërbimeve, shtrimi i pjesëve të rrugëve të brëndshme të fshatit që kanë nevojë për restaurim të menjëhershëm , gjë do të realizohet së shpejti.

246402538_3020775841528577_7187693461439025400_n

246501526_3020775544861940_8435432665877233469_n

246745039_3020775618195266_7407098421513664112_n

246833256_3020775888195239_491092385135227384_n

246835495_3020775788195249_8024313929561268225_n

246898588_3020775734861921_6493575470763420146_n

247078270_3020775688195259_8958420895884189671_n

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).