Vazhdon vepra e ristrukturimit të pjesëve të vështira të rrugëve në çdo fshat të bashkisë Finiq. Kësaj here ndërhyrja u bë në fshatin malor Livinë, ku grupi i punës së basjkisë sistemoi dhe shtroi me beton 270 metra linear rrugë në pjesë të vështira duke përmirësuar kalimin për në qendër dhe nëpër lagje.
Sipas kryetarit të bashkisë Finiq, Kristo Kiço që ishte prezent gjatë kryerjes së punëve, vepra dë të vazhdojë edhe në fshatrat e tjera pavarësisht nga vështirësitë që krijoi kriza shëndetësore.

95307906_2601322260140606_8013799432577351680_n

95308470_2601322003473965_8571695553816035328_n

95319008_2601321966807302_3764604925900750848_n

95343608_2601322386807260_226505829182865408_n

95410059_2601322220140610_3402095684524965888_n

95459232_2601322146807284_5834042970818478080_n

95469563_2601322316807267_4924804772281712640_n

95483472_2601322046807294_8753780705214857216_n

95489853_2601322100140622_2814643548270362624_n

95562883_2601322180140614_2218389546557505536_n

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).