Të dashur bashkëqytetarë,

Këto ditë njerëzimi po jeton në kushte të pashembullta. Ftohemi të gjithë të ruajmë gjakëftohtësinë dhe të ndjekim këshillat e specialistëve.
Bashkia e Finiqit që nga momenti që u shfaq ky problem mori masat e duhura për t’u përshtatur në kushtet e reja.
Falënderoj të gjithë nëpunësit e bashkisë që sakrifikojnë duke u shërbyer nevojave të bashkëqytetarëve tanë.
Mos nguroni të komunikoni me ne për çdo problem personal apo familjar.

Duke patur aleat besimin tonë shpresojmë se kjo stuhi do të kalojë së shpejti.
Ju uroj forcë dhe kurajo!

Kristo Kiço

KRYETAR I BASHKISË FINIQ

90527540_2565406017065564_8300827209296248832_n

90576239_2565405967065569_2835369905094656_n

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).