Kryetari i shoqatës së MEG të Tripolis, zoti Dhimtër Tokos, ashtu si në katëvjeçarin e kaluar gjendet
gjithmonë pranë bashkëqytetarëve të tij finiqotë dhe sidomos pranë vogëlushëve të kopshteve dhe të
shkollave të bashkisë duke dhuruar lodra, fletore,lapsa dhe forma sportive. Këto materiale i dorëzuan
këto ditë tek fëmijët përgjegjësi i Rinisë dhe Sporteve zoti Stefanaq Shendi dhe përgjegjësja e zyrës së
Shërbimeve Sociale zonja Katerina Thodhori. Shoqata MEG e Tripolit me në krye zotin Dhimitër Toko ka
dhuruar edhe më parë ndihma në të holla për sistemimin e ambjentit sportiv në Livadhja dhe premton
se në vazhdim do të ndihmojë për forcimin e arsimit dhe kushtet e fëmijëve në vendlindje.

82226458_2507096029563230_233930178370207744_n

81888985_2507096099563223_5641157535743344640_n

82232084_2507097046229795_4095789811145637888_n

82391833_2507097106229789_4273403807100043264_n

82401615_2507096989563134_3395899820538331136_n

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).