Sot më datën 10.01.2020, gjatë orëve të paradites filloi asfaltimi i pjesës së rrugës që fillon nga qendra kulturire “Katina Papa” deri tek Buzuki-fundi i pjesës lindore të Livadhjasë. Blerja e asfaltit dhe e materialeve të tjera është bërë nga të ardhurat e bashkisë Finiq, ndërsa hedhja e asfaltit është bërë me makineritë dhe punëtorët e shoqërisë “Kalivjoti”. Bëhet fjalë për një seksion me gjatësi 400 metra që vazhdimisht shqetësonte drejtuesit e automjeteve që vinin ose shkonin në pjesën malore të fshatrave të Gravës, por njëkohësisht prishte imazhin e abjentit përreth qendrës kulturore të sapondërtuar të Livadhjasë. Kryetari i Bashkisë, zoti Kristo Kiço, i gjendur në fillimin e punimeve theksoi se me këmbëngulje të veçantë do të vazhdojë vepra e rindërtimit në çdo fshat për të krijuar kushte sa më të mira jetese në vendlindjen tonë.

81596766_2507611429511690_8757926589901045760_n-1

81596766_2507611429511690_8757926589901045760_n

81636355_2507654809507352_4085034336863125504_o

81678228_2507612332844933_5602810993982832640_n

81680236_2507612426178257_7634580251569291264_n

81712586_2507611762844990_3615345346256830464_n

81758550_2507654799507353_2443007806333255680_o

81760341_2507611812844985_5963597897638346752_n

81774569_2507611696178330_2194356945383587840_n-1

81774569_2507611696178330_2194356945383587840_n

81852483_2507611602845006_1308682002584567808_n-1

81852483_2507611602845006_1308682002584567808_n

81856299_2507654932840673_7779105853835051008_o

82001453_2507611486178351_6328490734194262016_n-1

82001453_2507611486178351_6328490734194262016_n

82029957_2507654919507341_3178545742029520896_o

82053688_2507611549511678_6741366996920696832_n-1

82053688_2507611549511678_6741366996920696832_n

82087828_2507612269511606_5991903407156232192_n

82374877_2507654819507351_3382841625309872128_o

82426318_2507611889511644_5268813626713571328_n

82548215_2507612386178261_5361788132389814272_n

83047530_2507611649511668_6104816701503700992_n-1

83047530_2507611649511668_6104816701503700992_n

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).