Dje dhe sot grupet në terren të Bashkisë së Finiqit shpërndanë ndihma ushqimore në 59 familje të tjera në nevojë dhe në individë me aftësi të kufizuara në fshatrat Vagalat, Sopik, Dhivër, Dhrovjan, Kardhikaq, Muzinë, Vrion, Vromero dhe njëkohësisht u dërëzuan pakon me ilaçe të ardhrura dje. Nj[kohësisht një grup tjetër vazhdon çdo ditë të merret me furnizimin me ushqime dhe ilape të familjeve që për shkak të koronavirusit nuk mund të zbresin në qytetin e Sarandës.
Kryetari i bashkisë së Finiqit zoti Kristo Kiço që drejton personalisht këtë operacion, kësaj here shpreh falënderimet e tij për kryepleqtë e fshatrave që me pasion ndihmojnë bashkëfshatarët dhe çdo ditë regjistrojnë nevojat e tyre në rritje.

91117951_2572146376391528_1847805096650342400_n

90849256_2572146463058186_5436862236578545664_n

91195907_2572146496391516_3576453356534628352_n

90815437_2572146549724844_8927736570149076992_n

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).