Shërbimi i Mirëmbajtjes së Infrastrukturës i Bashkisë Finiq përfundoi dje shtrimin me beton të rreth 90 metrave në katër segmente të vështira të rrugës së Dhrovjanit. Për këtë fshat, i cili përbën një vlerë të veçantë të historisë së trevës sonë dhe një destinacion potencial të rëndësishëm turistik, autoriteti bashkiak përpiqet të sigurojë nga shteti fondet e nevojshme për përfundimin e gjithë projektit për këtë aks rrugor.

 

126051524_2779563785649785_5477252276523790137_n 126258673_2779563728983124_4613151507176643600_n 126259117_2779563672316463_7213586288458994699_n 126264063_2779563332316497_6914536733915893200_n 126322292_2779563258983171_3418108646843064468_n 126330006_2779563515649812_3008475862286898050_n 126338995_2779563858983111_6002739754128425761_n 126339687_2779563928983104_5446267342883463340_n 126413626_2779563588983138_6109033640079289687_n 126434703_2779563045649859_8644965658244541554_n 126530573_2779563192316511_6835375830042395118_n 126612634_2779563448983152_2222761084726621689_n 126863506_2779563405649823_969396468282422849_n 125938715_2779563105649853_3523900476423678137_n 126020300_2779562975649866_2215151231641362567_n

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).