Grupet e patronazhit të përbëra nga nënpunës të bashkisë Finiq dhe nga vullnetarë sot më datën 19.03.2020 u gjendën përsëri në fushën e betejës duke u shërbyer 58 familjeve në blerjen e ushqimeve dhe ilaçeve në super markete dhe në farmacitë e qyteteve për përballimin e situatës së vështirë nga koronavirusi.
Paralelisht me automjetet e bashkisë janë transportuar për në spitalin e Sarandës dy të sëmurë (jo nga koronavirusi) respektivisht nga fshatrat Krane dhe Finiq. Në dispozicion të kësaj fushate u shtua edhe shërbimi zjarrëfikës i bashkisë Finiq i cili së bashku me policinë bashkiake po mbajnë peshën më të rendë si në shërbimin operativ ndaj qytetarëve ashtu edhe për mbrojtjen e territorit nga vjedhësit.
Ndërkohë sot u bë edhe dizinfektimi i plotë i shkollave në të gjithë territorin e bashkisë.
Sqarim: Bashkia e Finiqit nuk shpërndan ndihma ushqimore dhe ilaçe por vetëm u shërben familjeve dhe personave të pamundur duke u blerë me paratë e tyre ushqime dhe ilaçe nga tregu i qyteteve Sarandë dhe Devinë duke ua dërëzuar atyre në shtëpi me mjetet e bashkisë.

90509623_2564547010484798_7744385273789677568_n

90515595_2564509623821870_1103005686750511104_n

90520000_2564547053818127_4413179647982829568_n

90566150_2564546943818138_442697771145756672_n

90605241_2564547100484789_3465883890265096192_n

90662017_2564546960484803_2912137317319704576_n

90704486_2564546643818168_8910441509942198272_n

90761197_2564547067151459_3956668750912028672_n

90767934_2564509567155209_2423047791933652992_n

90865360_2564546640484835_2595140813587480576_n

90349795_2564546980484801_7853464751479717888_n

90376258_2564509663821866_4020361058622373888_n

90494006_2564509513821881_334206961673306112_n

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).