logo-no-background

Thirrje për mbledhje ndihmash në të holla, veshje dhe ushqime ka bërë kryesia e Bashkisë Finiq për tu ardhur në ndihmë familjeve të prekura nga tërmeti në Durrës dhe Tiranë. Të gjithë punonjësit sipas dëshirës kontribuojnë në të holla ndërsa në zyrën e Solidaritetit e hapur në Livadhja grumbullohen veshje dhe ushqime të dhuruara nga banorët e zonës. Për koordinimin e veprimeve është caktuar për komunikim tel. 0682047726.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).