RIPARIME DHE DEZINFEKTIM NË TË GJITHA SHKOLLAT E BASHKISË FINIQ PËR FIILLLIMIN E VITIT TË RI SHKOLLOR
Bashkia Finiq, në këtë fillim të vitit të ri shkollor, tashmë ka ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme për kthimin e sigurt të nxënësve në bankat e shkollës.
Ekipet e drejtorisë së shërbimeve të bashkisë vazhduan punën me pastrimin, riparimin dhe lyerjen e plotë të oborreve ,shkollave dhe klasave, për funksionimin e tyre sa më të mirë.
Në të njëjtën kohë, në të gjitha shkollat fillore dhe të mesme, u krye dezinfektimi i nevojshëm, pasi virusi Covid-19 është ende në mes nesh. Shërbimet shëndetësore janë në gadishmëri për të zbatuar të gjitha protokollet shëndetësore, duke siguruar për studentët e vegjël, antiseptikë, dezinfektues dhe gjithçka të nevojshme për respektimin e rregullave të higjienës.
Gjatë gjithë kohës, Kryetari i Bashkisë, z. Kristo Kiço, ka ndjekur proçesin, duke deklaruar: “Ne vazhdojmë të përpiqemi për një mjedis të sigurt dhe të shëndetshëm në shkolla, shëndeti dhe siguria e nxënësve është qëllimi dhe përparësia jonë kryesore”.

242888491_3003053843300777_3248854258011320853_n

242933191_3003053889967439_8025458582730405891_n

242963882_3003054013300760_3962060404498538673_n

243004984_3003054153300746_6516198645939221310_n

243019571_3003054103300751_3603457660349298458_n

243170977_3003053953300766_2116998553945531756_n

243184869_3003053799967448_3702949766221915159_n

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).