Nga Janari deri në fund të Nëntorit 2020, me makineritë e Sektorit të Përmirësimit të Tokës të Bashkisë Finiq, janë pastruar 4 017 metra kanale kryesore ujitëse, duke zhvendosur 9 442mᶾ dhé për ujitjen e 660 hektarëve tokë bujqësore, ndërsa në ata terciarë u pastruan rreth 16 400 metra që mbulojnë 720 hektarë tokë të vaditshme. Ndërkohë, është bërë një punë e rëndësishme si në sistemin e kullimit ashtu edhe në kanalet dytësorë, ku është zhvendosur afërsisht 24 486 m³ dhé për të përmirësuar 1 010 hektarë të tjerë tokë bujqësore.
Nga viti në vit me ndërhyrjen e këtij shërbimi dhe veçanërisht të stafit të tij, imazhi i fushës së Vurgut ndryshon.
127231962_2782009845405179_1704250966178506714_n 127231976_2782008965405267_7311574030063230267_n 127231976_2782009148738582_4284243389133641045_n 127254131_2782008748738622_303620918876213101_n 127278970_2782009532071877_4653319065646412070_n 127285039_2782009698738527_7959856617446338875_n 127536468_2782024472070383_3679152892379812712_n 127115813_2782024535403710_5758831331650363806_n 127120486_2782024605403703_3958582180489179140_n 126959794_2782009662071864_7319340030997046976_n 127037413_2782009738738523_526824707114095386_n 127042620_2782008868738610_4037534768144763259_n 127100232_2782008718738625_8583778139626289254_n 127100232_2782009012071929_35936306403579034_n 127122991_2782009788738518_693122480080675329_n 127138911_2782009368738560_8113430854668630028_n 127164395_2782009612071869_8749980887284366084_n 127218413_2782008802071950_7145576782023684118_n

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).