Një organizatë jo qeveritare që nuk do të bëjë publik emrin e saj ka dhuruar ushqime për shtatë familjet roma që gjenden pranë fshatit Vrion të bashkisë Finiq këto ditë të vështira. Ushqimet ua dorëzoi sot familjeve Zyra e Shërbimit Social të bashkisë, e cila që në fillim të shfaqjes së pandemisë është pranë njerëzve në nevojë dhe me probleme të veçanta për t’u dhënë mbështtje, ndihmë dhe shërbime. Përgjegjësja e kësaj zyre zonja Katerina Thodhori është në krye të grupit të punonjësve socialë me të cilët regjistron nevojat dhe koordinon veprimet për t’u mbuluar më pas nga mekanizmi i bashkisë të gjitha nevojat emergjente.

91020324_2567959606810205_2405880713162260480_n

90805854_2567959090143590_433061818743652352_n

90805854_2567959090143590_433061818743652352_n-1

90528408_2567959503476882_3516805821390389248_n

90595427_2567959276810238_2685968720378986496_n

90513375_2567959410143558_3844594401116422144_n

90526593_2567959590143540_5239150911825117184_n

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).