Në fshatin Jermë ishte dje brigada e përmirësimit të rrugëve të bashkisë Finiq, e cila pas punës së kujdeshshme paraprake me 54 m3 beton ka shtruar 140 metra linearë rrugë në segmentet e vështira të lagjeve. Me qëllim që të mos ndalojë këtu përpjekja e përmirësimit të infrastrukturës në këtë fshat, kryetari i bashkisë zoti Kristo Kiço u bën thirrje të gjithë banorëve të këtij fshati të kontribuojnë edhe vetë pasi së bashku, bashkia dhe qytetarët, mund të ndryshojnë pamjen e fshatit.

108214963_2662813497324815_758727842599370760_n

108559958_2662813590658139_6086991173087791268_n

108974861_2662813553991476_1403875413933014829_n

109338891_2662813530658145_2634266782955223652_n

109685059_2662813643991467_5496653546352377961_n

109685888_2662813453991486_3077824580200636518_n

109120641_2662813693991462_1072580711180419987_n

109734123_2662813717324793_3795789668877188739_n

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).