Në fshatin Krane , me gjallërinë më të madhe dhe me peripecitë e shumta të kohëve të fundit , u përqëndrua këto ditë ekipi i shërbimeve të infrastrukturës së bashkisë Finiq , për përmirësimin e rrugëve të brendshme. Në pikat më të rëndësishme ku shtresat e rrugës ishin bërë të rrezikshme për kalimin e automjeteve dhe të kalimtarëve, u investuan 98 metër kub beton duke realizuar rreth 290 metra linearë rrugë. Ky investim është i pari në Krane që nga momenti i krijimit të bashkisë mbas reformës territoriale të vitit 2015.

105770255_2647338845538947_2300351311336064380_n

105895708_2647338972205601_1689072480825472978_n

106007533_2647315015541330_3396521062999988039_n

106111462_2647315092207989_2520443736307867869_n

106128028_2647338788872286_5205333256577699752_n

106239988_2647338912205607_940341779943639185_n

106262832_2647315055541326_5669924174064004696_n

106357532_2647338732205625_3882218509679876812_n

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).