Bashkia Finiq, ju fton në datë 07 Dhietor 2018. ora 10:30, tek LOKALI VASIL PAPES FINIQ për dëgjesë publike të gjithë banorët me qëllim informimin dhe diskutimin rreth procesit të hartimit të PPV-së.

LAJMERIM-7-12-2018

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).