BOSHLLËK QË PLOTËSOJNË AKTET HUMANE
Festa e Burimit të Jetës sot dhe banorët e fshatit Çaush festuan në kishën e shën Vasilit por jo si vitet e tjera me prezencë të shumë njerëzve. Dhe kjo për shkak të masave të marra për mbrojtjen nga koronavirusi. Por ky boshllëk u mbush nga veprimi human social i bashkëfshatarit të tyre dhe bamirësit të njohur Ziso Anagnosti, i cili me këtë rast dërgoi në 60 familje në nevojë të fshatit të tij një ndihmë të konsideruar me ushqime dhe urimin që kriza shëndetësore që ka pushtuar botën të kalojë sa më shpejtë. Të pranishëm në këtë festë ishin kryetari i bashkisë zoti Kristo Kiço, këshilltari bashkiak Kristo Nasho dhe kryetari i fshatit Jorgo Gudi.
Në fjalën e tij këshilltari Nasho deklaroi tek bashkëfshatarët ofertën e djalit të tyre duke theksuar se tradicionalisht kete dite e festonin ne kujtim të kishës së shën Vasilit, ndërsa kryetari i bashkisë zoti Kiço falënderoi dhuruesin Ziso Anagnosti duke përmendur se akte të tilla japin forcë për të përballuar këto momente të vështira të cilat janë shkaktuar nga shpërndarja e epidemisë në gjithë botën.

94488232_2594537214152444_7231363752543649792_n

94229985_2594537430819089_6805654496903954432_n

94610506_2594539634152202_2578889859930259456_n

95036974_2594539710818861_3594432678046203904_n

94108683_2594539770818855_7624120073468248064_n

94185096_2594539820818850_2567389629728686080_n

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).