Ka shumë kryetarë fshatrash në bashkinë e Finiqit që përkushtohen seriozisht në rolin e tyre duke treguar jo vetëm përkujdesje por duke kontribuar edhe materialish për t’u realizuar diçka e mirë në fshatin e tyre. Njëri prej tyre është edhe Grigor Naçi në fshatin e vogël të Velahovës. Me rastin e ιnvestimit të programuar nga fondi i bashkisë të 50 m3 beton dhe hekur në dy pikat e vështira të rrugës së këtij fshati malor, vetë ai dhuroi për realizimin e punimeve të tjera në fshat rrogën e një viti si kryetar i fshatit. Ky veprim frymëzon dhe bashkëfshatarët e tjerë për të vazhduar shembullin e tij për të dhënë në vazhdimësi pjesën e tij për të mirën e përbashkët. Segmentet e rrugës në total 140 m linear që realizoi bashkia si dhe punimet që u bënë në përgjithësi kësaj here për përmirësimin e infrastrukturës dhe për krijimin e vendeve të argëtimit është një shënjë optimiste që mund të ndryshojë faqen e Velahovës.
107431231_2658329557773209_6647259085147124570_n

107495430_2658329977773167_4858835780487094622_n

107641291_2658329934439838_7430352903809479752_n

107683104_2658329834439848_8038552875800422910_n

107693869_2658329611106537_263919941452697611_n

107714280_2658329517773213_8020102244062060047_n

107751167_2658329657773199_522402349601368630_n

107832977_2658329884439843_7714006657758272672_n

108052358_2658329767773188_8059889657226542349_n

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).