Më së fundi, e gjithë pjesa e rrugës që të çon nga kthesa e Kostarit në manastirin e Shën Mërisë së Kostarit u përmirësua. Me punën dhe furnizimin me 30 metra kub beton në bashkëpunim me kryesinë e fshatit, u shtruan 90 metra rrugë në të përpjetën, e cila për vite me radhë ishte një pikë e vështirë aksesi për vizitorët dhe makinat. Disa vite më parë vetë fshati kishte investuar në pjesën nga hyrja e manastirit deri në fundin e të përpjetës së madhe.
Ndërkohë, Kryetari i Bashkisë së Finiqit, Z. Kristo Kiço, interesohet të sigurojë fonde në mënyrë që të ndërtohet vitin e ardhshëm, rruga nga Mesopotami drejt manastirit e cila do të shërbejë si një shteg që çon çdo verë, por edhe gjatë gjithë vitit besimtarët drejt këtij destinacion fetar.
126034063_2777931072479723_5084981565354700985_o 126082830_2777931135813050_4942458512698513997_o 126216103_2777931182479712_1197940879694050404_o 126528925_2777931225813041_3154956598602346600_o

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).