Shembja e urës në kanalin “Th. Filipeu” ishte një goditje e madhe për fermerët e bashkisë sonë. Nga fundi i janarit, kur lindi problemi, kryetari i bashkisë Kristo Kiço e ngriti atë si një përparësi kryesore dhe kërkoi burime finaciare për rindërtimin e tij.
Pas shumë studimesh dhe veprimesh, u miratua fondi nga Ministria e Financave në shumën prej 18.7 milion lekë.
Studimet u kompletuan me veprime intensive, burokracitë u kapërcyen dhe u krye procedura ligjore.
Punimet filluan gjatë muajit qershor dhe shpresojmë që ato të përfundojnë brenda muajit korrik.
202816740_2933837626889066_2896597096912159364_n 202760685_2933837433555752_7460423274313089067_n 204127984_2933837473555748_6738117312081523212_n 205998018_2933837506889078_1481144127052521761_n 205383394_2933837550222407_1243165403049654560_n 204639724_2933837580222404_3091629289424257192_n

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).