• May 19, 2018
  • 09:00

Dy veprimtari turistike promovuese .

Te shtunen me date 19 maj ora 09:00 ,tek pika turistike e Karahaxhit dhe te dielen dt.20 maj, ora 09.00 tek Manastiri i Mesopotamit.

Ejani ne keto dy dite festive, te mireorganizuara nga Bashkia Finiq

Panair fshati, produkte bio, gatime tradicionale, degustim, muzike dhe valle popullore, piknik, sport, etj.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).