TRANSPARENCA
Transparenca
TAXA
TAXA
REPORT
REPORT
REQUEST
REQUEST

Lajme të bashkisë

PERGJIGJE NDAJ NJE SHKRIMI QE SKA LIDHJE ME REALITETIN

Disa ditë më parë, në mediat sociale u botua një shkrim me titull “URË KANALI QË MBAN KËMBËN PËRPJETË” nga Panajoti Boli, në të cilën ai kritikoi dështimin e premtimeve parazgjedhore për riparimin e mbikalimit të kanalit “Thoma Filipeu” . Teksti është i suksesshëm si letrar, por jo real dhe jo etik sepse provat, të […]

Lexoni të gjitha Postimet