TRANSPARENCA
Transparenca
TAXA
TAXA
REPORT
REPORT
REQUEST
REQUEST

Municipality News

Njoftim Publik Per Sondazhin Online Finiq

Ju lutem, merrni 3 minuta nga koha juaj sepse mendimi juaj do të na ndihmojë të bëjmë një buxhet, i cili do të na shërbejë te gjithëve! Këshilli i Bashkisë FINIQ ka publikuar një sondazh online përmes të cilit synon tërheqjen e mendimit të qytetarëve, biznesit, shoqërisë civile, medias dhe akademisë lidhur me prioritetet që […]

Read All Posts