Hiking, με πανοραμική θέα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δεκάδες πεζοπόροι που έλαβαν μέρος στις δραστηριότητες του δήμου Φοινικαίων, στα πλαίσια του “Φεστιβάλ Φοινίκαια”. Διασχίζοντας “φωλιασμένους” θησαυρούς της μακραίωνης ιστορίας μας. Ιχνηλατώντας ανάσες δροσιάς, μα και πολιτισμού. Κάτω από τον αιώνιο ίσκιο μίας φύσης ανόθευτης στο χρόνο. Μία πεζοπορία ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον και σημείο αναφοράς εναλλακτικού τουρισμού για την ανάδειξη της περιοχής μας.

#Δήμος_Φοινικαίων

#Bashkia_Finiq

#Municipality_of_Phoenice

Hiking, me pamje panoramike, patën mundësinë të shijojnë mjaft turistë që morën pjesë në aktivitetet e bashkisë së Finiqit, si pjesë e “Festivalit Foinikea”. Duke përshkuar thesaret “të fshehura” të historisë sonë të gjatë. Duke gjurmuar frymëmarrjen në natyrë të freskët, por edhe të kulturës. Nën hijen e përjetshme të një natyre të patjetërsuar në kohë. Një trashëgimi e fortë për të ardhmen dhe një pikë referimi për turizmin alternativ dhe për njohjen e rajonit tonë.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).