KOMUNIKIM

Ju bejme me dije se sipas Ligjit 44/2016 cdo  familje e bashkise finiq  ka të drejtë të aplikojë për ndihmë ekonomike.

Për aplikimin dhe çdo informacion tjetër ju mund të kontaktoni: Me zyrtarin përgjegjës të çdo njësie administrative të komunës në të cilën ju banoni.

Shkarko ligjin

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).